Σταύρου Κωνσταντίνος

Ανακαινίσεις Ζωγράφου Αθήνα - Χτισίματα - Σοβατίσματα - Ηλεκτρικά - Υδραυλικά - Γυψοσανίδες - Πλακάκια - Μάρμαρα - Μωσαϊκά - Πατώματα - Χρώματα - Μονώσεις - Ζωγράφου Αθήνα

 

Ο εργολάβος ανακαινίσεων  ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ με εδρα της δουλειάς του την περιοχή Ζωγράφου Αττικής, δραστηριοποιείται  εδώ και πολλά χρόνια  έως και σήμερα με επιτυχημένη και ανοδική πορεία, στις γενικές στις ανακαινίσεις σε κάθε ιδιωτικό και επαγγελματικό χώρο. (κατοικίες, καταστήματα, διαμερίσματα, πολυκατοικίες, ξενοδοχεία).
 
Μαζί με το έμπειρο προσωπικό μας, μελετάμε και σχεδιάζουμε την ανακαίνιση του δικού σας χώρου. Σας προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις, ώστε να σας παρέχουμε  ένα μοναδικό και οικονομικό αποτέλεσμα, ανάλογο των αναγκών σας και των επιθυμιών σας. Τα υλικά και τα εργαλεία  που χρησιμοποιούμε είναι επώνυμα με ποιότητα και τελευταίας τεχνολογίας για να μην υπάρξουν  μελλοντικά προβλήματα και κακοτεχνίες.  Αν θέλετε πραγματικά ξεχωριστή δουλειά στην Ανακαίνιση του σπιτιού σας,  με οικονομικά πακέτα, προσοχή στην λεπτομέρεια και την απόλυτη καθαριότητα, τότε δεν έχετε παρά να εμπιστευτείτε το συνεργείο μας.
 
Το πλήθος των οικοδομικών ανακαινίσεων που εχουμε αποπερατώσει όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στον χώρο αποτελεί εγγύηση για την δουλειά μας.